Na průjezd městem potřebujete silné nervy!

Na průjezd městem potřebujete silné nervy!
ilustrační foto
Další fotky: 
Na průjezd městem potřebujete silné nervy!

Kdo chtěl v pátek kolem třetí hodiny projet ulicemi Dolní či Újezd směrem do města, musel se obrnit pořádnou dávkou trpělivosti. Na Dolní se tvořila kolona už před autobusovou zastávkou a Újezd byl ucpaný celý. I cesta pěšky byla pomalu rychlejší.

„Je to úděsné, páteční odpoledne je na prostějovských silnicích vždycky na mrtvici, natož nyní, kdy je tu několik uzavírek. Na Újezdě už dopoledne kolona stojících aut zasahovala až do kruhové křižovatky na Petrském náměstí,“ zlobil se řidič pavel, který si na PvNovinkách přečetl, že Policie ČR nechce vyhovět žádosti primátora na řízení dopravy ve špičce na nejproblematičtějších úsecích. „Docela mě to naštvalo, pořád se nluví o součinnosti městské a státní policie. Strážníci dopravu řídit nemohou, proč by policisté jednou ve městě nemohli pomoci,“ vyjádřil svou nespokojenost pan Pavel.

O víkendu bude navíc uzavřena Palackého ulice i pro autobusovou dopravu a pro linky číslo 11, 4, 21 a 2 jsou vymezeny objízdné trasy.

Linka číslo 11 ŽEŠOV - po dobu uzavírky pojede autobus obousměrně po ulicích Wolkerova – Újezd. Jako náhradní zastávka je v obou směrech stanovena zastávka Újezd. Vynechávají se zastávky Vápenice, lázně a Palackého.

Linka číslo 4 DOMAMYSLICE - po dobu uzavírky pojede autobus obousměrně po ulicích Wolkerova – Újezd. Jako náhradní zastávka je v obou směrech stanovena zastávka Újezd, vynechávají se zastávky Vápenice, lázně, Palackého a Poděbradovo náměstí. 

Linka číslo 21 NEMOCNICE - po dobu uzavírky pojede autobus obousměrně po ulicích Žeranovská – Drozdovice – sídliště svobody – Anglická. Jako náhradní zastávky jsou stanoveny zastávky Žeranovská a Drozdovice. Vynechávají se zastávky Poděbradovo náměstí, Palackého, Plumlovská a Plumlovská sídliště (Haná).

Linka číslo 2 NEMOCNICE - po dobu uzavírky pojede autobus obousměrně po ulicích Drozdovice – sídliště Svobody – Anglická. Jako náhradní zastávka je v obou směrech stanovena zastávka Drozdovice. Vynechávají se zastávky rybník, Žeranovská, Palackého, Plumlovská a Plumlovská sídliště (Haná).

(val, ok)

 

Komentáře

Výsledek inteligence našeho magistrátu a odborníků na dopravu. Ať jde řídit dopravu paní Rašková, odbornice na tuto problematiku.

Poslat nový komentář