Nájezd na dálnici zastavila prezidentská kolona

Nájezd na dálnici zastavila prezidentská kolona
ilustrační foto

"Jela jsem z návštěvy rodičů. Na rychlostní komunikaci od Mohelnice na Olomouc jsem se nedostala. Jízdní pruh blokovala dvě policejní vozidla a zastavovala provoz. Prý ne nadlouho," zatelefonovala nám do redakce naše čtenářka paní Jarmila.

Z dobře informovaných policejních zdrojů jsme se dozvěděli, že nájezd byl na krátkou dobu zastaven kvůli projíždějící prezidentské koloně. Miloš Zeman je v těch dnech na oficiální návštěvě Olomouckého kraje. V této chvíli by již měl být v Prostějově.

Podle našich informací by si řidiči měli dávat pozor, aby je kolona někde nezaskočila ještě dnes a zítra. Policisté radí hlídat si pohledem do zrcátka prostor za vozidlem a pozorněji sledovat i dění před sebou. Jestliže zahlédnou auto s modrým majáčkem, měli by dát světelné znamení i dalším autům a sjet co nejvíc na pravou stranu vozovky.

"Tak to mě mrzí, že jsem nejela chvíli dřív. To bych se na dálnici dostala a jak by mě prezident předjížděl, mohla jsem mu zamávat," brala naši informaci paní Jarmila. (ok)

Poslat nový komentář