Je rozhodnuto: Mistrovství světa parašutistů bude u nás!

Je rozhodnuto: Mistrovství světa parašutistů bude u nás!
ilustrační foto

Původně se pět stovek parašutistů z celého světa mělo koncem srpna utkat na bochořském letišti. Mistrovství světa v parašutismu se ale přesouvá do Prostějova. Naše město bude vůbec první v republice, kde se tato ojedinělá sportovní akce odehraje.

Mistrovství světa v parašutismu zajišťuje organizačně prostějovská společnost Jump-tandem, která se specializuje na služby v oblasti parašutismu. Ta se po dlouhých jednáních nakonec nepohodla se státním podnikem LOM Praha, které nyní letiště u Přerova provozuje. Mistrovství se tak k velké lítosti našich sousedů (a radosti prostějovských nadšenců) uskuteční na zdejším letišti.

Pro Prostějov to znamená nejen obrovskou prestiž, ale i přínos místním podnikatelům, zejména ve službách. „Už máme řadu objednávek na ubytování. Ne parašutistů, ale fanoušků,“ nechal se slyšet provozovatel jednoho z prostějovských hotelů.

Mistrovství světa v parašutismu se uskuteční ve dnech 25. až 31. srpna. (ber)

 

Komentáře

Nesmysly píšete vy, protože pro přerovské to zejména stran ubytovacích a stravovacích služeb byl velký přínos a chystalo se na to celé město, protože je to událost světového rázu.Nevím, proč do toho pletete pana Černoška a ostouzíte profíky z Jump- tandemu, kteří se tomuhle sportu věnují  s úspěchem spoustu let. Prostějovské letiště znají velmi dobře a zcela jistě si poradí i s prostorem - asi je podle vašeho pidimozku děsný problém požádat o využití vojenského letiště, když na věc přijde.

Opět píšete nesmysly, přerovákům je to u prdele a MS na zdejším "obřím" letišti bude jedna velká ostuda a proPADÁK!! a nepomůže ani místní populární GURU Černošek při seskoku bez padáku!

Poslat nový komentář