Konec spekulací. Ve vedení města budou komunisté!

Konec spekulací. Ve vedení města budou komunisté!
ilustrační foto

To, o čem se do této chvíle pouze spekulovalo, se stalo skutečností. Příští čtyři roky povede naše město koalice složená ze sociálních demokratů, Pévéčka a komunistů. Potvrdil nám to před chvílí dosavadní primátor města Miroslav Pišťák.

"Ano, podle doposud proběhlých dohod v Prostějově vznikne koalice ČSSD, PéVéčka a KSČM. S největší pravděpodobností budu kandidovat na post primátora. S největší pravděpodobností sociální demokracie obsadí dvě místa náměstka primátora. To je vše, co v této chvíli k tomu řeknu," sdělil Miroslav Pišťák.

Komunisté byli od sametové revoluce vždy v opozici a ať na zastupitelstvu navrhli cokoli, mohlo to být sebeskvělejší, nemělo příliš šancí na úspěch. Hnutí PéVéčko vzniklo jako nováček na politické scéně, založili jej přeběhlíci z ODS a většina členů jsou pravicově smýšlející lidé. ČSSD je tradiční levicová strana, která se během času posunula kapku ke středu. Jak bude tento nesourodý slepenec fungovat? Uvidíme. (ok)

Komentáře

Pan doktor medicíny Jan Hnízdil nedávno napsal, že do politiky se cpou pouze psychicky nemocní lidé a že třeba v Parlamentu je možno najít všechny případy psychických chorob. MUDr.Hnízdil doporučuje, aby každý kandidát do zastupitelstva města, kraje, parlamentu i senátu absolvoval konziliární vyšetření duševního stavu. Tímto vyšetřením se nemůže pochlubit žádný (asi) zastupitel našeho města. Chorobná touha po moci, lidově po korytě, je jedna z duševních chorob. Dokonce to dovede některé pešky tak ovládnout, že si založí vlastní politické hnutí, voliči jim to tam vhodí, přeci volí "změnu" a jsou u koryt zase. Nezoufejte, neplačte, mléko je již rozlito. A jak z toho ven? Chodit na veřejné jednání zastupitelstva, chodit po městě s otevřenýma očima, bombardovat tyto stachanovce u koryt podněty, stížnostmi, jak říkal Jan Sladký Kozina Lomikarovi: "Do roka a do dne se ukáže jejich (ne)schopnost. Hlavu vzhůru, dobře už bylo a bude líp!

 

Tohle je placená diskuze nebo zde diskutují převážně zastupitelé právě z této koalice?

Každý ví jak to na radnici do této doby chodilo a tohle že je změna? Panebože myslet!

A proč by to nemohlo fungovat, komunální politika není až tak ůplně o stranách ale o tom, co se dělá a hlavně kdo co dělá pro obyvatele, město a region. Takže už stále nestrašte s nějakýma komunistama, je dvacet a více let po samatové revoluci, stran zde od té doby vzniklo a zaniklo jako máku, kam se podíváte samej přeběhlík a to nikomu nevadí ??  JS

aby jsme se všeci nedivili. už nikdy to nebude jak před 89. neřikám že jim fandím, ale nakonec o změnu zde psal každý, tak tady je!!!

a mmj, pan primátor dělal za komunismu co? a další dříve narození? v každé straně nějaký ten komouš je. Děsí Vás jen ten název. Mělo se to holt po revoluci zakázat tak, jako nacisti po válce. A jmenovalo by se to třeba červená naděje!!!

Proč by to nemohlo fungovat? Všichni kterých se to týká, již pro město udělali kus práce a od ANO asi nikdo neví co může čekat. A co se přeběhlíků z ODS týká tak každý kdo kolem MS ODS PV sleduje dění, tak je mu už asi jasné, že v příštích volbách ani nebudou kandidovat, protože to bude nevolitelná bankrotující strana. 

staří kámoši si zase rozdají provize za zakázky

No z tohoto nejsem vůbec odvázanej především z faktu že se na vedení města budou podílet komunisti...

Jednání ještě probíhají, jejich koaliční smlouva ještě zatím není podepsána. Toto nemůže dobře fungovat a myslím, že to vnímají všichni.  (HN)

Poslat nový komentář