Ceny města Prostějova za rok 2014 – nominujte osobnosti!

Ceny města Prostějova za rok 2014 – nominujte osobnosti!
ilustrační foto

Město Prostějov udělí také v letošním roce významným osobnostem Ceny města Prostějova. Do 28. února 2015 mohou občané, organizace nebo občanská sdružení nominovat jakoukoli významnou osobnost nebo kolektiv, jejichž práce znamená přínos pro město Prostějov.

„Osobnosti a kolektivy, které výrazně napomohly ke zvýšení prestiže města v jakékoli oblasti své činnosti, si zaslouží naše uznání. Oceňované obory činnosti nijak nevymezujeme, abychom tím nezúžili výběr nominovaných. V uplynulých letech byla Cena města udělena mnoha osobnostem, jejichž práce je rozmanitá. Od šíření demokracie, přes celoživotní práci v divadelnictví až třeba po činnost literární či hudební,“ uvedla vedoucí Odboru kancelář primátora Magistrátu města Prostějova Jaroslava Tatarkovičová.

K nominaci je třeba uvést jméno a příjmení osoby nebo název kolektivu navržených na ocenění, dále za jakou činnost by měli navržení kandidáti cenu získat a podpis a kontakt na navrhovatele.

Nominace doručí navrhovatelé v písemné formě osobně nebo poštou na podatelnu magistrátu města do 28. února 2015.

Přehled oceněných osobností a kolektivů, jednoduchý formulář k Cenám města Prostějova a pravidla pro udílení naleznete také na webových stránkách města pod tímto odkazem: http://www.mestopv.cz/cz/turista/o_meste/slavne-osobnosti/ceny-mesta-pro.... (red)

Poslat nový komentář