U hřiště bude nové osvětlení

U hřiště bude nové osvětlení
ilustrační foto

Kromě nového a vyššího plotu u čechovického hřiště radní nedávno doporučili zastupitelům schválit finance určené k vybudování osvětlení u fotbalového hřiště v Čechovicích. Sportovci navštěvující víceúčelové hřiště budou mít bezpečnější příjezd ke sportovnímu plácku i v pozdních odpoledních nebo večerních hodinách. Na příjezdovou cestu jim bude svítit zbrusu nové osvětlení, které doposud citelně chybělo.

„Odsouhlasili jsme proto finance na pořízení projektové dokumentace osvětlení. Cenová nabídka zohledňuje elektro přípojku a zajištění smluv pro zřízení přípojky s dodavatelem elektrické energie,“ uvedl už před časem první náměstek Zdeněk Fišer. Stavbaři se pustí do práce na základě projektové dokumentace společnosti ENERGY PROJECT, s.r.o., Prostějov. Ruku v ruce s touto akcí půjde i oprava rozvodné sítě nízkého napětí společnosti E.ON, která je vedena ve stejné trase s kabelem plánovaného veřejného osvětlení.

„Z důvodu koordinace dvou akcí budeme stavbu realizovat akce souběžně. Předpokládaná částka na realizaci stavby dle zpracovaného položkového rozpočtu projektantem činí 338 tisíc korun,“ uzavřel náměstek Fišer. Jakmile vše schválí zastupitelé, můžou práce na vybudování osvětlení začít. (red)

Foto: MMPv

Poslat nový komentář