Vlakem na podzimní Floru Olomouc za polovinu

Vlakem na podzimní Floru Olomouc za polovinu
ilustrační foto

Ve čtvrtek 5. října 2017 začíná podzimní etapa jedné z největších zahradnických akcí v zemi Flora Olomouc. Na přehlídku, zejména ovoce a zeleniny, se mohou zájemci vydat i vlakem Českých drah se zvýhodněnou jízdenkou VLAK+ Flora.

S jízdenkou získá cestující slevu 50 procent ze zpátečního jízdného ve 2. třídě vlaků Českých drah z kteréhokoliv místa v zemi. Aby byla jízdenka se slevou uznána i pro zpáteční cestu, je nutné si ji nechat označit razítkem ve stánku ČD, který bude umístěn ve foyer pavilonu A.

Jízdenku se slevou lze přitom zakoupit do všech stanic začínajících jménem města Olomouc – tedy i na zastávky Olomouc - Smetanovy sady nebo Olomouc - Nová Ulice, které leží v blízkosti výstaviště.

Podzimní etapa výstavy představí celonárodní výstavu zejména ovoce, zeleniny a školkařských výpěstků. Součástí bude opět festival gastronomie a nápojů spolu se Dny moravských vín a Grand Prix ovocných destilátů Flora košt a také oblíbené Podzimní zahradnické trhy. Floru Olomouc doprovodí již tradičně festival Rozkvetlé památky krášlící vybrané pamětihodnosti květinovou výzdobou. Nově se na olomouckém výstavišti představí i mezinárodní přehlídka ovoce Europom. (Zdroj ČD)

Poslat nový komentář