Prezident Zeman opět navštíví Olomoucký kraj

Prezident Zeman opět navštíví Olomoucký kraj
ilustrační foto

Prezident Miloš Zeman navštíví ve druhé polovině tohoto měsíce Olomoucký kraj. V regionu stráví rovnou tři dny, a to v době od 24. do 26. září. Hlavu státu čeká setkání s představiteli kraje, podnikateli a také tradiční mítinky s občany. Zavítá i na Prostějovsko.

Půjde už o šestou návštěvu Zemana v Olomouckém kraji. V regionu pobýval naposledy v listopadu 2017. Stejně jako tehdy i tentokrát bude mít nabitý program. Šanci potkat se s prezidentem dostanou lidé například v šumperském okrese i na Prostějovsku, ale také na Jesenicku nebo přímo v Olomouci. V plánu je i návštěva obce Luboměř pod Strážnou, kde získal Miloš Zeman ve druhém kole voleb 90 procent hlasů občanů. Během pobytu se také prezident republiky už tradičně setká i s podnikateli a významnými osobnostmi regionu.

Miloš Zeman dorazí do Olomouckého kraje společně s první dámou Ivanou Zemanovou. Přesný harmonogram návštěvy prezidentského páru bude k dispozici během následujících dnů.

Prezident navštívil náš kraj také v květnu 2016. Zastavil se mimo jiné v zámku v Čechách pod Kosířem, kde zasadil památný jerlín. (ber)

Ilustrační foto: ber

Poslat nový komentář