Tip na výlet: ZOO Olomouc

Tip na výlet: ZOO Olomouc
ilustrační foto

Ani vánoční čas nezavře brány ZOO Olomouc. Můžete sem zamířit za vánočním stromem, dílnami, či večerními vánočními prohlídkami.

Vánoční stromeček v zoo není jen ozdoba, ale musí taky chutnat ptáčkům, veverkám a ostatním volně žijícím zvířátkům. Místo baněk jsou na něm jablíčka, lojové koule, šišky obalené v semínkách a jiné dobroty. Na několika místech obchůzkové trasy může stromečky obohatit každý, kdo půjde kolem v průběhu celé zimy.

Rádi tvoříte a těší vás výzdoba s puncem jedinečnosti? Vlastnoručně vyrobená dekorace z přírodních materiálů, které poskytne Vánoční dílna v restauraci Pod Věží, bude perlou vašich Vánoc. Tvořit mohou jedinci i rodiny a společně strávený čas okořeněný tvůrčí atmosférou je bonusem vyvolávajícím radost a štěstí, o které jde během Vánoc především.

Klid, pohoda, vánoční výzdoba, teplý punč – prostě úplně jiná zoo než v létě. Venku chladno, ale v pavilonech příjemně vytopeno. A zvířata? Řada z nich je mnohem aktivnější než za letního horka. Komentované prohlídky jsou odměnou pro ty, kteří vydrží až do odpoledne. Průvodce vychází z dětského hřiště v areálu zoo 25.- 30. prosince a 1. ledna v 16:00 a 18:00 hodin.

Dětské vstupné pro všechny dospěláky je dárek, který udělá radost už během dne. Užijte si dopoledne Štědrého dne na čerstvém vzduchu a přijďte se podívat, jak sluší zoologické zahradě vánoční kabát.

Sváteční otevírací doba pokladen

1. – 23. 12.                9:00 – 16:00 h

24. 12.                       9:00 – 14:00 h

25. – 30. 12.             9:00 – 18:30 h

31. 12.                       9:00 – 14:00 h

1. 1.                            9:00 – 18:30 h (red)

 

Foto: ZOO Olomouc

Poslat nový komentář