Z plesu Pomáháme tancem se můžete domů nad ránem vrátit i s daňkem

Z plesu Pomáháme tancem se můžete domů nad ránem vrátit i s daňkem
ilustrační foto

Přípravy na 8. ročník charitativního plesu Pomáháme tancem pomalu vrcholí. Organizátoři jsou v jednom kole, aby pro vás připravili co nejlepší zábavu.

Součástí doprovodného programu plesu je samozřejmě také tombola, která bude i tento rok velmi zajímavá. Obzvláště letos potěší ceny nejeden mlsný jazýček. Návštěvníci, kteří si zakoupí lístky do tomboly, mohou vedle tradičních dárkových košů plných pochutin vyhrát také dobroty z Uzenářství Petricius nebo láhev výborné slivovice. Ale především na ně bude čekat výjimečná hlavní cena – čerstvě zastřelený mladý daněk. A aby hlavní cena byla ještě zábavnější, šťastný výherce dostane daňka do rukou fyzicky. Jelikož dančí maso je považováno za nejlepší ze zvěřiny, výhra bude stát za to.

Vedle tomboly se o zábavu hostů postarají taneční skupiny FreeDance a Buď ZUŠ, taneční pár Aneta Kouřilová a Míťa Zujevs, gymnasté Rusted Monsters a samozřejmě tanečnice poledance Defi. „Každý rok se snažíme dělat ples lepším a lepším a doufám, že letos budou návštěvníci plesu zase o něco spokojenější, jelikož jsme v organizaci udělali pár změn,“ svěřil se předseda spolku Tomáš Lázna. „Letošní ročník jsme pojali v duchu toho, co se v Prostějově dělo před 100 lety a myslím, že to pro návštěvníky bude nejen zajímavé, ale dnešníma očima i vtipné,“ prozradila spoluorganizátorka Tereza Dokládalová. „Lístky rychle ubývají, takže kdo ještě váhá, má nejvyšší čas,“ upozorňuje spoluorganizátor Petr Kalandra. (red)

Poslat nový komentář