Městská policie hledá strážníky. Stále

Městská policie hledá strážníky. Stále
ilustrační foto

Prostějovská městská policie hledá strážníky. Strážníkem může být občan České republiky, který je bezúhonný, je spolehlivý, starší 18 let, je zdravotně způsobilý (duševní a fyzická způsobilost) a dosáhl středního vzdělání s maturitní zkouškou.

Další požadavky pro přijetí: úspěšné absolvování přijímacích testů (fyzické a psychologické) , úspěšné absolvování vstupního pohovoru, řidičské oprávnění minimálně skupiny B, uživatelská znalost práce na PC, morální předpoklady pro výkon funkce strážníka, zbrojní průkaz skupiny D výhodou, časová flexibilita. znalost místního prostředí výhodou. K přihlášce je nutno přiložit fotografii, výpis z Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, čestné prohlášení o spolehlivosti (dle § 4b/4 zákona o obecní policii), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, životopis psaný ručně.

K přijetí je nutno složit úspěšně fyzické testy kondiční zdatnosti. Testy prověřují základní pohybové schopnosti: rychlost, obratnost, pohyblivost, sílu a vytrvalost (člunkový běh - 4 x 10m na čas, kliky na výdrž – muži, gymnastický test - sestava s tyčí - psychomotorika sed – leh opakovaně v limitu 2 min., vytrvalostní běh na 12 min). Při hodnocení výsledků se přihlíží k věku uchazeče.

„Platové zařazení je dle stávajících příslušných platových předpisů, osobní hodnocení dle dosahovaných pracovních výsledků. K tomu náleží rizikový příplatek, příplatky za noční práci, práci o víkendech, ve svátcích," podotkl ředitel MP Prostějov Jan Nagy.

Přihlášku lze podat poštou na adresu: Městská policie Prostějov, Havlíčkova 2953/4, 796 01 Prostějov, nebo podat osobně na úřadovně městské policie. Bližší informace o pracovním místě na telefonu 582 402 222 nebo na služebně městské policie Havlíčkova 2953/4. Předpokládaný nástup je po dohodě s vybraným uchazečem. (red)

Ilustrační foto: MP

Poslat nový komentář