Blade Night Prostějov již dnes!

Blade Night Prostějov již dnes!
ilustrační foto

Už dnes, tedy v pátek 14. června, se Prostějovem opět prožene noční jízda na in-line. Pořádá ji Sportcentrum - DDM Prostějov.

Jízda nočním Prostějovem na kolečkových bruslích za doprovodu hudby a policejních vozů odstartuje ve 20:30 hodin od Dětského dopravního hřiště, kde je sraz půl hodiny předtím. Zhruba deset kilometrů dlouhá trasa povede prostějovskými ulicemi.

S sebou nezapomeňte kolečkové brusle, chrániče, blikačky, světýlka. Přilba je povinná pro všechny účastníky. „Akce se mohou účastnit osoby starší 12 let,“ upozorňují pořadatelé. (red)

Komentáře

Pravidelně jezdím na večerní bruslení v Přerově a v Olomouci. V Prostějově jsem byl poprvé. Večerní in-line bruslení v Prostějově byla naprostá bomba. Start je od velmi pěkného dopravního hřiště. NAPROSTO VŠICHNI měli na hlavách helmy a snad i naprosto všichni byli ukáznění i přes to, že na akci snad ani nebyl organizátor dohlížející na ukázněnost účastníků. To se v Olomouci nebo v Přerově nemůže stát. Jelo se bez pár drobných 10 km, relativně rychle, pouze s jednou zastávkou cca na 2 minuty. Co bych vylepšil, je přítomnost moderátora, který by akci mohl trochu oživit, jízda více do centra mezi lidi, aby i ostatní viděli, že se dá bavit sportem a nabídka občerstvení na startu/v cíli.

A auta budou jezdit kde?

Poslat nový komentář