XV. Trabant sraz Morava 2019. Už tento víkend ve Žraloku!

XV. Trabant sraz Morava 2019. Už tento víkend ve Žraloku!
ilustrační foto
Další fotky: 
XV. Trabant sraz Morava 2019. Už tento víkend ve Žraloku!

Už po patnácté se ve dnech 5. - 7. července 2019 sjedou do autokempu Žralok v Plumlově milovníci vozidel koncernu IFA. Těšit se tak opět můžete na Trabanty, Wartburgy, Barkasy, Robury nebo Multicary.

Mimo samotného pobytu v kempu se účastníci srazu vydají v sobotu v 9,30 hodin na spanilou jízdu, která povede do Muzea zemědělských strojů v Hošticích- Herolticích.

Odpoledne je pak čeká mimo jiné jízda zručnosti, plavba pravidelnosti na Trabi Titaniku, soutěž o nejhezčí vůz v kategoriích klasik, veterán a tuning, jízda na slepo a další. Řadu soutěží připravili pořadatelé z Trabant gangu Brno i pro děti.

„Dvojčlená posádka absolvuje plavbu na šlapacím Trabititaniku k bójce a zpět. Vyhrává posádka s nejmenším rozdílem času cesty k bójce a zpět. Trabititanik je plavidlo veskrze bezpečné a suché, ale plavky určitě oceníte,“ zvou organizátoři. Jen pro zajímavost, šlapadlo vzniklo v roce 2009. Kostra je ze dřeva, Trabititanik má převodovku, svítí a při pohybu kormidlem ukazuje měr. Tak pěknou zábavu s nesmrtelnými „trsátky“. (ber)

Ilustrační foto: Trabant gang Brno

Poslat nový komentář