Prostějov spouští nový videoportál

Prostějov spouští nový videoportál
ilustrační foto

Obyvatelé Prostějova nyní najdou informace o dění ve městě na novém videoportálu. Radnice jej zřídila s cílem nabídnout občanům další moderní formu komunikace. Videoportál běží na adrese https://www.pvtv.cz/.

Základem obsahu nového webu jsou profesionální zpravodajské příspěvky televizního studia ZZIP, které pro Prostějov připravuje vysílání na kabelové televizi. „Do budoucna počítáme s rozšířením o videa pořizovaná příspěvkovými organizacemi, neziskovými organizacemi i samotnými obyvateli našeho města,“ říká primátor František Jura. Na novém portálu by se tak v budoucnu měly objevit například videopozvánky na zajímavé akce nebo názory občanů na aktuální témata. Videoportál PVTV.CZ nabízí uživatelům zhlédnutí jednotlivých příspěvků, vyhledávání podle témat i podle jmen a sdílení na sociálních sítích.

„Dlouhodobě vzniká o dění ve městě asi desítka zpravodajských příspěvků týdně. Byla by škoda je našim občanům nenabízet v moderní formě,“ dodává primátor. Díky internetu si je mohou prohlížet lidé kdekoliv, protože web je přizpůsobený nejen pro stolní počítače, ale také tablety a mobilní telefony. (red)

Poslat nový komentář