Tip na víkend: Burger Street Festival Olomouc

Tip na víkend: Burger Street Festival Olomouc
ilustrační foto

O víkendu 20. až 22. září se před Galerií Šantovka v Olomouci koná Burger Street Festival. Těšit se můžete nejen na skvělé burgery, hranolky, palačinky nebo vafle, ale také na fajn zábavu.

„Po půl roce se vracíme znovu do Šantovky a spolu s námi ty nejlepší burgrárny, hranolkárny, zmrzlináři a všichni, co moc dobře ví, co se k hamburgerům sluší a patří. To celé se vstupem zdarma," avizují pořadatelé Burger Street Festivalu.

Těšit se můžete na 15 burgráren, vítěze z minulých ročníků i nové podniky, burgery, co se jen tak nevidí (pštrosí, vietnamské nebo třeba mongolské), české i belgické hranolky. Myšleno je i na vegetariány, milovníky ostrého nebo na ty, kteří mají bezlepkovou dietu. K tomu všemu si dáte plzničku nebo piva z malých pivovarů. A budou se také míchat drinky a samozřejmě nebude chybět nealko. Milovníci sladkého si můžou vybrat z vaflí, donutů, makronek, palačinek nebo třeba zmrzliny.

„Burger Street Festivalem vás bude provázet náš tým, který si pro vás připravil nálož soutěží a akcí. Každý z vás může hlasovat pro nejlepší burgrárnu, kterou vyhlásíme vždy po skončení festivalu. Šampionem může být jen jeden," doplňují pořadatelé.

Akce se koná od 20. do 22. září a vstup je zdarma. (red)

Ilustrační foto: pixabay.com

Poslat nový komentář