Olomouc zve na Lokální Oktobeer Fest

Olomouc zve na Lokální Oktobeer Fest
ilustrační foto

Už 11. a 12. října se v areálu Letního kina Olomouc uskuteční Lokální Oktobeer Fest. Nejen že si budete moci vychutnat piva z místních minipivovarů, ale také vám k tomu zahrají lokální kapely.

Areál Letního kina Olomouc hostí další ročník Lokál Oktobeer Festu. Ten se v Pekární ulici koná v pátek 11. a v sobotu 12. října. Podzimní slavnosti lokálních pivovarů nabídnou pivo z blízkých minipivovarů. Na čepu bude Chomout, Melichárek, Moritz a Kosíř. Ale návštěvníci se mohou těšit také na skvělé preclíky, klobásky a další dobroty z grilu, a chybět nebude ani lokální muzika.

„Po oba dva dny začne hrát první kapela v 17:30. Všichni, kteří k nám dorazí, se mohou těšit na dobré pivo, možná nebudou chybět ani nějaké speciály. A na programu budou také různé soutěže, například pití piva z tupláku na čas nebo pojídání preclíků. Pro děti je k dispozici hřiště. Akce se koná za každého počasí. Budeme mít připraveny nejen deky, ale také vyhřívaný stan, takže nás případná nepřízeň počasí nemůže zaskočit," říká Kateřina Kohoutová z Letního kina Olomouc.

Areál bude otevřen v pátek od 17:00, v sobotu pak od 14:00. Vstupné kapelám do klobouku. (red)

Poslat nový komentář