Casting MISS & MR. LOOK BELLA 2019 míří do Olomouce

Casting MISS & MR. LOOK BELLA 2019 míří do Olomouce
ilustrační foto

Chceš se stát modelkou nebo modelem, reprezentovat Českou republiku na světových soutěžích, zažít život hvězd módního světa? Neváhej a přijď na casting modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella 2019. Olomoucký casting, který se odehraje v pátek 18. října 2019 v OC Šantovka půlí sérii castingů, které probíhají během října ve městech po celé ČR. Šanci mají nejen dívky, ale také mladí muži.

Tato soutěž totiž hledá nadějné modelky, ale také modely. Podmínky pro účast pro dívky je věk 15-25 let a výška minimálně 170 cm, mladí mužové by měli být vyšší než 180 cm ve věku 17-25 let. Během castingu uchazeči předvedou svoji chůzi, absolvují pohovor s porotou, focení s profesionálním fotografem a samozřejmostí je i promenáda v plavkách.

Modelingová a produkční agentura Prestige Models, která soutěž již 16. rokem pořádá, vlastní licenci na pět světových soutěží, na které své vítěze posílá. Tak neváhejte, přijďte na casting a rozjeďte tak svoji kariéru v českém i světovém modelingu!

Páteční den bude v Šantovce plný módy a krásy. Zároveň s castingem proběhne totiž i oslava narozenin OC. Přijďte tak načerpat inspiraci na podzimní trendy a pokochejte se i modely Sandry Mark. Módní návrhářky, jejíž krásné róby jsou oblíbené mezi nejednou celebritou. (red)

Poslat nový komentář