Město prodá rolbu Destarol

Město prodá rolbu Destarol
ilustrační foto

Jedná se o nefunkční a nepoužívanou rolbu ve vlastnictví Statutárního města Prostějova původně sloužící k úpravě ledové plochy.

Rolba byla pořízena na začátku roku 2001. Její pořizovací cena tehdy činila 154 tisíc korun, zůstatková cena nyní činí 1 446 korun. Rolbu má v bezplatném užívání na základě Smlouvy o výpůjčce společnost Domovní správa Prostějov, s.r.o., a je umístěna na zimním stadionu, ve víceúčelové sportovní hale v Prostějově. O nepoužívanou rolbu projevila zájem fyzická osoba podnikající.

„Při osobní návštěvě se zájemce seznámil s typem a technickým stavem výše zmiňované nepoužívané rolby. Vzhledem k tomu, že se žadatel zabývá opravami vysokozdvižných vozíků a rolby tohoto modelu mají některé díly shodné, nabízí statutárnímu městu Prostějovu za tuto rolbu kupní cenu ve výši 20 tisíc korun (včetně DPH), která bude uhrazena před podpisem kupní smlouvy. Zároveň budou ze strany žadatele uhrazeny veškeré náklady na přepravu a nakládku rolby. Dle sdělení zájemce vykupuje za tuto jednotnou cenu stejný typ rolby v celé České republice,“ vysvětlil první náměstek primátora Jiří Pospíšil. (red)

Ilustrační foto: pixabay.com

Poslat nový komentář