Advent je tu a s ním již tradičně i sváteční speciál Zubr Maxxim

Advent je tu a s ním již tradičně i sváteční speciál Zubr Maxxim
ilustrační foto

Pivovar Zubr uvařil v letošním roce opět 1 400 hektolitrů svátečního speciálu Zubr Maxxim, které si mohou vychutnat milovníci chmeleného moku zejména v provozovnách na Moravě.

„Zubr Maxxim zařazujeme do nabídky pravidelně s příchodem adventu. Jedná se o náš nejprodávanější speciál, který již tradičně patří právě k zimnímu období, kdy lidé dávají přednost silnějším a plnějším pivům,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr (na snímku).

Zubr Maxxim, čtrnáctistupňové pivo s jemnou doznívající hořkostí, smetanovou pěnou a zlatavě jantarovou barvou, je vyroben klasickým způsobem z kvalitních regionálních surovin, které mu dávají plnější chuť a charakteristickou hořkost. „Stejně jako u dalších našich piv vycházíme z tradiční receptury. Zubr Maxxim vyniká nejen nezaměnitelnou vůní a vzhledem, ale také příjemným aroma a chutí nabádající k dalšímu napití. Té je docíleno nejen kvašením na otevřené spilce, ale také dlouhým zráním v ležáckém sklepě, které u Maxxima trvá až 90 dní,“ popisuje pivní speciál Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.

V týdnu od 2. prosince začala distribuce do vybraných restaurací, kde si ho milovníci piva mohou dopřát v čepované podobě. Speciál je k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po osmi kusech nebo ve speciální Sládkově výběrové edici společně s dalšími pivy Zubr. (red)

Poslat nový komentář