Magistrát hledá referenta/tku na Stavební úřad

Magistrát hledá referenta/tku na Stavební úřad
Ilustrační foto ber

Magistrát hledá referenta/tku na Stavební úřad

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu určitou referent/ka stavebního úřadu na oddělení pro přičleněné obce Stavebního úřadu  MMPv.

Kvalifikační požadavky pro výkon činnosti na obecném stavebním úřadě: a) střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví nebo b) vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví nebo c) vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru.Výhodou je, mimo jiné, znalost agendy stavebního úřadu, orientace ve stavebních výkresech a orientace  zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění - zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění.

Termín pro podání přihlášky je do 1. 7. 2022, předpokládaný nástup ihned, příp. dle dohody. Bližší informace o pracovním místě podá Jan Košťál, vedoucí odboru Stavební úřad, tel. č. 582 329 153 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář