Fotbalisté v souboji lídrů remizovali s Otrokovicemi

Fotbalisté v souboji lídrů remizovali s Otrokovicemi
ilustrační foto Radim Nemela

 

Po třech odehraných kolech fotbalové MSFL byly na vrcholu tabulky týmy Prostějova a Otrokovic, právě tyto dva celky změřily své síly v zápase čtvrtého kola, očekávání vyrovnané podívané byla naplněna a Hanáci v Otrokovicích remizovali 1:1.

Do utkání vstoupili pravou nohou hosté z Prostějova, kterým byl hned ve dvanácté minutě nabídnut pokutový kop, k jeho exekuci se postavil Karel Kroupa a překonal domácího gólmana, přestože vystihl směr jeho střely. Hra byla nadále vyrovnaná, ale v jedenačtyřicáté minutě přišla další komplikace pro domácí celek, když Mazouch viděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. To byla také poslední zajímavá situace před odchodem do šaten.

Druhá polovina se tedy odehrávala v početní výhodě pro hosty, nicméně ti jí vůbec nedokázali využít, přestože se do dobrých střeleckých pozic dostali Langer či Nekuda. Domácí, ač oslabeni, bojovali statečně a jejich odměna přišla ve dvaaosmdesáté minutě, když hlavou poslal míč do sítě Jan Silný a srovnal na 1:1. Přestože Prostějovští ještě vytvořili v závěru tlak, nedokázali vrátit vedení zpět na svou stranu, takže z Otrokovic odváží pouze bod za remízu 1:1. Což znamená, že oba týmy zůstávají na špici soutěže se shodným ziskem deseti bodů.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář