Magistrát mění úřední hodiny. Od pondělí!

Magistrát mění úřední hodiny. Od pondělí!
Ilustrační foto ber

S účinností od tohoto pondělí 20. dubna 2020 se nově stanoví provozní doba Magistrátu města Prostějova – tedy doba úředních hodin pro veřejnost.

Otevřeno bude v pondělí, ve středu a ve čtvrtek od 8 do 12 hodin a pak v téže dny také od 13 do 17 hodin. V úterý a v pátek zůstane magistrát pro veřejnost zavřený.

Výjimkou je pracoviště podatelny a pracoviště Czech pointu, která mají stanovenou ještě širší provozní dobu, kdy budou mít otevřeno ve stejné hodiny jako zbytek radnice v pondělí, ve středu a ve čtvrtek, ale bude je možné navštívit navíc také v úterý a v pátek dopoledne (od 8.00 do 12.00 hodin). Pro podatelnu v tyto dny platí, že podání je možno učinit vhozením písemnosti do schránky u vstupu do budovy radnice, případně zazvoněním přivolat obsluhu, která zajistí převzetí písemnosti.

Nadále platí výzva pro občany, aby ve svém zájmu úřad navštěvovali jen v neodkladných záležitostech, pokud je to možné, aby platby řešili bezhotovostně a pokud potřebují konzultaci, aby v ideálním případě využili telefonní spojení.

„Žádáme občany, aby při návštěvě pracovišť magistrátu nosili roušku nebo jiné ochranné pomůcky a dbali všech hygienických opatřen,“ vzkazují pracovníci. (red) 

Poslat nový komentář