Jak začít žít naplno? Poradí vám workshop osobního rozvoje

ilustrační foto, zdroj klicuspechu.cz
ilustrační foto, zdroj klicuspechu.cz

Když jsme začali chodit do školy, naučili nás číst, psát a počítat. Nepochybně to byly důležité kroky, avšak na to, jak prožít šťastný a naplněný život, nás tímto způsobem nikdo nepřipravil. Většinou až v dospělosti zjišťujeme, že ke šťastnému životu nám chybí ten správný návod a každý hledáme cestu po svém. 

Diskutujeme s přáteli, sdílíme rady jak dosáhnout úspěchu, jak získat více peněz, jak být šťastný ve vztahu a některé rady pomáhají více a některé méně. 

Osobní štěstí, úspěch, finanční svoboda a mnoho dalšího jsou dosažitelné v životě každého z nás. Známe přeci příklady úspěšných a slavných osobností, které si splnily své sny. Mnohdy se ale mýlíme a zaměňujeme vědomé rozhodnutí a využívání těch správných principů v životě za pouhé štěstí, které potkalo jiné, ale nás ne.

"Pro všechny z vás, kteří jste se rozhodli opustit zajeté koleje stereotypu, pro ty z vás, kteří se odmítají smířit s tím, že jsou tam, kde se právě nachází, a měli by tam zůstat, nebo pro ty, kteří se chtějí blíže věnovat osobnímu rozvoji, jsme připravili sérii seminářů osobního růstu, které vám mohou otevřít obzor, ukázat cestu a dodat víru, že i vy můžete dokázat to, co chcete a o čem sníte," zve Vladimír Böhm, spoluator projektu klicuspechu.cz.

 

Osnova workshopu

1. Proč se zabývat osobním rozvojem.

2. Připravujeme se pro změnu.

3. Jak zjistit své skutečné životní poslání.

4. Sny a cíle - jak si je vhodně stanovit a dosáhnout jich.

5. Vytváříme správné duševní přístupy, postoje a návyky v životě.

 

Termín: 4.4.2012 17 - 20.00 hodin

Místo: Prostějov, Hliníky 4, Školící středisko Habro - 1. patro

 

Vstup pouze na základě registrace (formou připojení se k události max. 15 lidí) na http://www.facebook.com/events/273472169401992/

 

Cenu vstupného určíte vy sami na konci workshopu:

a) Pokud vám workshop nepřinese nic, nebo nemáte peníze, nemusíte platit vůbec nic.

b) Budete-li spokojeni a získané informace vám pomohou v životě, cena je 100 Kč.

c) Budete-li nadšení a budete-li tuto akci považovat za jednu z nejpřínosnějších z těch, kterých jste se kdy zúčastnili, výši platby necháme zcela na vás.

 

Víte, že 50% z částky, kterou se rozhodnete uhradit, darí pořadatelé na dobročinné účely?

Pomozte sobě tím, že pomůžete ostatním.

(pr)

Středa, Duben 4, 2012 - 20:00

Poslat nový komentář