Výsledky krajského přeboru

Výsledky krajského přeboru
ilustrační foto

Určice dál vedou tabulku

Asi nejdůležitější zápas v podzimní části čekal na svěřence trenéra Kučery v sobotu proti Kozlovicím. Určice ale podaly skvělý výkon a z Kozlovic vezou plný počet bodů, který jim zajišťuje tříbodový náskok v tabulce.

Určice, které celý zápas předváděly velmi ofenzivní fotbal, se do vedení dostaly po krásné kombinační akci, kterou zakončoval střelou pod břevno Los. A i on byl na konci druhé gólové akce. Tentokráte mu přesnou přihrávkou nabyl Borůvka a Los už pouze umístil balon k tyči. Domácím se povedlo snížit až ve druhém poločase, kdy se při závaru před určickou brankou prosadil jeden z kozlovických hráčů. Žádná jiná změna na světelné tabuli už se neudála a Určice si tak zaslouženě odváží na Hanou tři body. FK Kozlovice – TJ Sokol Určice 1:2

Další remíza, Konice se usadila na čtvrté příčce

Po středeční prohře v Želatovicích si přivezli koničtí hráči další bod z Opatovic. Nováček v Krajském přeboru, společné družstvo Opatovic – Všechovic, si vedl v souboji s ostřílenou Konicí velmi dobře a dokonce se dostal i do vedení. Jinak se ale gólově prosadit nedokázal a poté co hráči Konice srovnali, se už ani jedna strana nedokázala gólově prosadit. FKM Opatovice – Všechovice – Sokol Konice 1:1.

Kralice vezou ze Zlatých Hor bod

Kralice, které se zápas za zápasem trápí, vybojovaly v sobotu remízu ve Zlatých Horách. Do zápasu ovšem nevstoupili hosté vůbec špatně. Rychlým gólem v 5. minutě se prosadil Lehký. Hráči Zlatých hor ale dokázali rychle srovnat a vzápětí šli dokonce do vedení. Naštěstí pro Kralice nařídil rozhodčí v poslední minutě zápasu penaltu, kterou Petrásek chladnokrevně proměnil a zařídil dělbu bodů. TJ Zlaté Hory – FC Kralice na Hané 2:2.

-vil-

Poslat nový komentář