Citroën po nárazu do zídky shořel. Řidič zemřel na místě

Citroën po nárazu do zídky shořel. Řidič zemřel na místě
Foto PČR

Dnes v pět hodin ráno byla policistům oznámena havárie osobního vozu na silnici č. 570 u dálničního sjezdu na 37. km dálnice D46. Po nárazu do betonové zídky vůz vzplanul. Pětačtyřicetiletý muž zemřel na místě.  

„Přivolaní policisté na místě nalezli shořelé osobní vozidlo Citroën, ve kterém se nacházela osoba bez známek života. Podle dosavadního šetření 45letý řidič zřejmě při sjezdu z dálnice z dosud nezjištěných příčin projel křižovatkou a narazil do protější betonové zídky. Poté došlo k vzplanutí vozidla. Řidič při nehodě zahynul. Přesné příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Nehoda se stala na silnici č. 570 (pod mostem dálničního sjezdu: dálnice D46 - EXIT 37 Hněvotín). Komunikace byla v místě nehody mezi obcemi Hněvotín a Nedvězí uzavřena. Zároveň byl uzavřen i dálniční sjezd na 37. km dálnice D46 ve směru od Olomouce na Hněvotín. Řidiči mohli dálnici opustit na 33. km – EXIT Olšany u Prostějova. Komunikace byla otevřena krátce před osmou ranní. (ber)

Poslat nový komentář