Prostějovanka mezi finalistkami Miss Face! Podpořme ji hlasováním

Prostějovanka mezi finalistkami Miss Face! Podpořme ji hlasováním
Foto internet Miss face

 

Dvaadvacetiletá Prostějovanka Iveta Kubalíková je jednou z deseti finalistek Miss Face. Až do 4. října ji svým hlasem můžete pomoci k vítězství i vy. Zároveň přispějete na charitativní projekty.  

168 centimetrů vysoká dívka s mírami 87-62-88 studuje na  Vyšší odborné škole sociální Olomouc – CARITAS, Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého – obor: Charitativní a sociální práce. Mezi její záliby patří modeling, brusle, plavání, pes a posezení s kamarády. Má ráda zelí s knedlíkem a pečeným vepřovým kolenem a svíčkovou. Oblíbený citát: Nikdy nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.

Soutěž krásy Miss Face byla založena v roce 2010 se záměrem uspořádat v České republice soutěž krásy pro dívky ve věku od 17 do 25 let, ve které nerozhodují jen výška a míry, ale především půvab a sympatie. Již od založení je nezbytnou součástí celé soutěže charitativní aspekt, který byl vetknut i do sloganu Miss Face „Krásné tváře pomáhají“. V každém ročníku je vybrána konkrétní charitativní organizace či osoba, které putuje výtěžek z finálového večera. Od roku 2013 je podporována Česká neonatologická společnost.

Ročník Miss Face 2014 se koná od 18. dubna 2014 do 4. října 2014. Hlasovat můžete na http://missface.cz/finalistka/. (ber)

Poslat nový komentář