Jestřábi proti Motoru padli krutým výsledkem

Jestřábi proti Motoru padli krutým výsledkem
ilustrační foto L. Tesař

 

Domácí utkání proti Českým Budějovicím pro Jestřáby nezačalo dobře, když po první třetině 0:2 prohrávali, na začátku části druhé inkasovali ještě jednou, poté ovšem dokázali fantasticky vyrovnat, aby v polovině zápasu opět inkasovali. Ve třetí třetině ke škodě všech převzal otěže zápasu spíše rozhodčí a prazvláštními výroky Hanáky srážel dolů a Motor tak nakonec vyhrál 7:3.

Úvod zápasu Prostějovu nevyšel a v první části dvakrát inkasovali z holí Straky a Boháče, Hanáci se k žádné výraznější šanci nedostali. Se začátkem druhé třetiny Jestřábi ztráceli už tři góly po brance Nouzy. Poté se však dokázal prosadit Václav Meidl a Jestřábi se probudili. Následně bylo nařízeno trestné střílení, které proměnil domácí Cienciala a vyrovnat se povedlo v přesilovce Matouši Venrkbci. Nicméně poté šli Hanáci do oslabení a toho využil Ján Mucha a poslal Motor opět do vedení.

Se začátkem třetí třetiny zůstal zřejmě rozum stát většině fanoušků, když po sérii prazvláštních výroků sudího, který poslal Jestřáby několikrát v řadě do oslabení, Motor vsítil tři branky a bylo rozhodnuto. Přes sympatický výkon tak Hanáci doma padli 3:7, nicméně je to výsledek krutý, který příliš neodpovídá tomu, co se na ledě dělo.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář