Proměny jsou připraveny na koncert s Hradišťanem!

Proměny jsou připraveny na koncert s Hradišťanem!
Foto Proměny

 

Jak již jistě víte, zdejší Okrašlovací spolek pilně připravuje bohulibou akci – benefiční koncert kapely Hradišťan, jehož celý výtěžek poputuje do prostějovského Klokánku.

Myšlenka podpořit toto zařízení nadchla nejen proslulou kapelu Hradišťan, ale také místní pěvecký sbor Proměny. Slovo dalo slovo a Proměny dostaly od Hradišťanu pozvání ke společnému zpěvu několika písní.

„Jsem ve spojení s manažerem kapely a dohodli jsme se, že doprovodíme Hradišťan při zpěvu několika nejznámějších skladeb. Velmi se koncert těšíme. Přípravě jsme také věnovali velkou část uplynulého víkendu“, řekla se spokojeným úsměvem PVnovinkám sbormistryně Anna Králová.

Zajímalo nás tedy, kde a jak Proměny uplynulý víkend prožily. „Máme za sebou třídenní pěvecké soustředění v Šatově u Znojma, kde jsme intenzivně pilovali nejen písně Hradišťanu, ale i repertoár pro další příležitosti“, prozradila organizátorka soustředění Lenka Copková. „Byli jsme již podruhé na stejném místě, jen nás už bylo dvakrát tolik, než loni. Majitelé penzionu nás ale přijali stejně srdečně jako poprvé, takže jsme tam určitě nebyli naposledy. Při nácviku jsme se cítili skvěle a věřím, že se dobrá atmosféra přenese i na koncert “ dodala Copková.

Přijďte se o tom přesvědčit ve čtvrtek 18.9. do Městského divadla! Vstupenky jsou k dispozici v divadelním předprodeji. (lc)

Poslat nový komentář