Úplněk ve znamení Ryb přináší emoce

Úplněk ve znamení Ryb přináší emoce
ilustrační foto

Zářijový úplněk vychází na 10. září 2022 a bude ve znamení Ryb, pro které jsou charakteristické silné emoce, intuitivní chování i sklony k přecitlivělosti. Nastane přesně v 11:58 hodin středoevropského času (SEČ).

V indiánské tradici se označuje jako Úplněk sklizně, Dožínkový úplněk nebo také Kukuřičný úplněk. Jedná se totiž o dobu, kdy se sklízí kukuřice, tykve, fazole a další plodiny. Zemědělci přitom vždy pracovali do noci v měsíčním světle.

Jelikož úplněk proběhne ve znamení Ryb, můžete zaznamenat intenzivnější prožívání emocí. To znamená, že po dobu jeho působení pravděpodobně budete trochu přecitlivělí a možná se zbystří vaše intuice. Díky tomu budete schopní mnohem lépe porozumět druhým, a to hlavně pomocí jejich gest, výrazu tváře nebo tónu hlasu. Jasnější se také mohou zdát vaše fantazie a představy. Komunikace s druhými sice může být během zářijového úplňku o něco snazší, ale člověk se také může jednoduše nechat unést svými emocemi a říct něco, co tak ve skutečnosti nemyslí. Pozor si dejte na ukvapené reakce, neuvážené kroky a rychlá rozhodnutí, kterých můžete později litovat. Zároveň se pokuste vyhnout depresivním náladám a raději dejte přednost kreativnímu tvoření, protože vám tato doba může přinést spoustu neotřelých nápadů. (red)

Poslat nový komentář