Který šťastlivec vyhrál volňásky na Chinaski?

Který šťastlivec vyhrál volňásky na Chinaski?
ilustrační foto Chinaski

Jak PvNovinky informovaly, v pátek 13. dubna vystoupí v KaSCentru v Prostějově kapela Chinaski. A vy si s námi můžete zasoutěžit o volňásky!

Jedna z nejpopulárnější českých skupin Chinaski vyráží na jarní klubové turné Není nám do pláče v nové sestavě. Základní kapelovou a skladatelskou dvojici, zpěváka Michala Malátného a kytaristu Františka Táborského, doplňují přední čeští a slovenští hráči, které s Malátným a Táborským pojí dlouholetá přátelství a hudební sympatie. Za bicí v nové sestavě usedl jeden z nejlepších českých hráčů Lukáš Pavlík, který dosud koncertoval s Čechomorem, Ewou Farnou nebo Kamilem Střihavkou. Za baskytaru se postavil Tomi Okres, rodák z Košic, jenž byl dosud k vidění po boku Lukáše Adamce, Richarda Müllera, IMT Smile nebo Katky Knechtové. Čtveřici doplnil talentovaný klávesista, dlouholetý kapelník Ewy Farne - Jan Steinsdörfer. Toho již fanoušci Chinaski znají z podzimních halových koncertů. 

Vy jste měli možnost s Prostějovskými novinkami soutěžit o čtyři volňásky. Kdo tedy najde lístky vhozené v domovní schránce? Štěstí se usmálo na Petru Kolářovou z Prostějova, Irenu Tučekovou z Prostějova, Hanu Štefanovou z Plumlova a Lenku Pospíšilovou z Prostějova. Gratulujeme! (red) 

 

Poslat nový komentář