O víkendu se kradlo. Zmizely knížky, víno i elektrokolo včetně zámku

O víkendu se kradlo. Zmizely knížky, víno i elektrokolo včetně zámku
ilustrační foto

Během volných víkendových dní se neznámý pachatel dostal do sklepních prostor panelového domu po vyháčkování plastového okna na sídlišti Svobody, které bylo otevřené na mikroventilačku. Uvnitř už se mohl volně pohybovat a jeho záměr neodejít s prázdnýma rukama se mu podařil, protože se do jednoho ze sklepů dostal. Zdali se ale jednalo o vášnivého čtenáře, který si sklep vytipoval, prozatím nevíme, protože si odnesl „pouze“ papírovou krabici s dětskými knihami. Nicméně napáchal škodu za necelé 2 200 Kč.

Objektem zájmu se o víkendu stalo i vozidlo Š Octavia, které bylo odstavené na ulici Wolkerova. Lapka rozbil okno a uvnitř vzal stříkací pistoli, tankovací kartu a tři krabice s šestnácti láhvemi vína. Poškozená společnost si škodu prozatím ještě nevyčíslila.

Na stejné ulici se neznámá osoba dostala po vypáčení okna i do kolárny jednoho z místních domů. Zloděj vzal pánské horské jízdní kolo v hodnotě 8 200 Kč, vypáčil dveře a s kolem zmizel neznámo kam.

"V neděli odpoledne nám oznámil muž vyššího věku další krádež, tentokrát u marketu na ulici Olomoucká. Před obchodem si uzamkl lankovým zámkem elektrokolo značky Cross Lady a když se k němu vrátil, nenašel ani kolo a ani zámek. Neznámý pachatel mu způsobil škodu za 43 500 Kč," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář