Lupič přepadl bar v Kostelecké ulici, pomozte v pátrání

Policie po neznámém pachateli pátrá. Ilustrační foto
Policie po neznámém pachateli pátrá. Ilustrační foto

Jako scéna z akčního filmu vypadalo víkendové přepadení herny v Prostějově. Lupič využil překvapení a za použití pistole okradl obsluhu o dvacet tisíc korun

Kolem půl druhé v noci rozrazil neznámý pachatel vstupní dveře baru v Kostelecké ulici, přitom v ruce držel pistoli a křičel na 53letou obsluhu herny, ať dá ruce nahoru a vydá mu kasu. "Žena, na kterou pachatel stále mířil zbraní, byla nucena odemknout zásuvku stolu, kde byl číšnický flek s 20 000 Kč. Ten si pachatel vzal a z místa přepadení utekl. Ke zranění ženy naštěstí nedošlo," uvedla Miluše Zajícová, tisková mluvčí Policie ČR. 

Dle obsluhy se jednalo o muže ve věku kolem 30 let, štíhlé 165 cm vysoké postavy. Na sobě měl tmavou mikinu s kapucí, kterou měl nasazenou na hlavě a přikrývala mu kšiltovku červené barvy, dále měl na sobě kalhoty a tmavé boty. 

"Policie žádá veřejnost o pomoc při získání jakýchkoliv informací, které povedou k odhalení totožnosti pachatele. Veškeré poznatky je možné sdělit na linku 158 nebo na policejní služebnu," dodala M. Zajícová.

(red)

Poslat nový komentář