OBRAZEM: Když město kvete

OBRAZEM: Když město kvete
Foto ber
Další fotky: 
OBRAZEM: Když město kvete
OBRAZEM: Když město kvete
OBRAZEM: Když město kvete

Prostějov se rok od roku stává pestřejším. Hlavně díky bohaté květinové výsadbě, kterou najdeme snad v každé čtvrti.

Ten pohled je krásný, viďte.? Kéž by se tak dařilo i novým stromkům, které nahrazují ty pokácené. Příkladem může být Krasická ulice, kde bylo na podzim 2016 nově vysazeno 39 kusů dubů letních. Na jaře se ukázalo, že jich 23 uhynulo. Firma, která duby osadila, to musí napravit, ale i tak už je zde rok prázdno. (ber)

Komentáře

To jsou kecy.Celé město je jeden velký bordel,ale náměstí před ksichty oligarchů a korupčníků je jedna velká květina.Potěmkinova vesnice je to tady.

Škoda, že se zeleň udržuje jen ve středu města. V první etapě tzv regenerace Šárka místo trávníků, které zde byli máme plevel bodláčí a hrůzu o kterou se nikdo nestará a úředníky města zjevně nezajímá jak vypadá tzv zeleň.(například stromky vysázeli lidem přímo před okna, sice stačilo je vysadit kousek vedle,ale to by nenaštvali obyvytele a nebylo by to ono)Jedna nejmenovaná úřednice z městkého úřadu prohlásila, že město má přejímat zeleň až za pět let a do té doby je to nezajímá. Vždy jsem si myslel, že regenerace se dělá pro obyvatele. ale byl jsem utvrzen, že jen proto aby se vyčerpali finance ať je výsledek jaký je. Dále zde osadily značky "obytná zóna", které stejně nikdo nerespektuje a nikoho to nezajímá, tak jako nedodržování jednosměrek. Proč neuděláte reportáž jak jsou lidé spokojeni s regenerací po první etapě ?

Poslat nový komentář