Magistrát hledá referenta ochrany přírody a lesnictví

Magistrát hledá referenta ochrany přírody a lesnictví
ilustrační foto ber

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou referent ochrany přírody a lesnictví na oddělení ochrany přírody a lesnictví Odboru životního prostředí Magistrátu města Prostějova.

Požadavkem je středoškolské, vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání získané ve studijním programu zaměřeném na přírodní obory, zemědělství nebo lesnictví, výhodou odborné způsobilosti pro správní činnost na úseku ochrany zemědělského půdního fondu, znalost zákona č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu a správního řádu a zkušenost s prací ve veřejné správě.

Termín pro podání přihlášky je 11.října 2023, předpokládaný nástup listopad 2023, příp. dle možností vybraného uchazeče. Bližší informace o pracovním místě podá Martina Cetkovská, vedoucí odboru životního prostředí Magistrátu města Prostějova na telefonním čísle 582 329 400, Pavel Tesařík, vedoucí oddělení ochrany přírody a lesnictví, na telefonu 582 329 4407 nebo Zdeňka Bendová, personalistka Magistrátu města Prostějova, na telefonu 582 329 162. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář