Magistrát hledá referenta/tku na odbor investic!

Magistrát hledá referenta/tku na odbor investic!
ilustrační foto radnice

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou referent/ka technické přípravy Odboru rozvoje a investic Magistrátu města Prostějova.

Požadavkem je, mimo jiné, vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání stavebního nebo technického směru, výhodou autorizace v oboru pozemní stavby nebo dopravní stavby a zkušenosti v oblasti přípravy a povolování investičních staveb.

K přihlášce uchazeč připojí  strukturovaný životopis, ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením a ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. 

Termín pro podání přihlášky je do 8. 11.2021, předpokládaný nástup ihned, příp. dle možností vybraného uchazeče. Bližší informace o pracovním místě podá Petr Brückner, vedoucí Odboru rozvoje a investic, tel. č. 582 329 364 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář