Magistrát hledá referenta Stavebního úřadu!

Magistrát hledá referenta Stavebního úřadu!
ilustrační foto pixabay

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu určitou referent-technik Stavebního úřadu Magistrátu města Prostějova na oddělení územního a stavebního řízení pro přičleněné obce Magistrátu města Prostějova.

Požadavkem je: 

a) střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví nebo

b) vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví nebo

c) vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru. 

Výhodou je znalost agendy stavebního úřadu, orientace ve stavebních výkresech, orientace v následujících právních předpisech a prováděcích vyhláškách: - zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění, zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, zkouška odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění.

Uchazeč musí mít morální předpoklady pro výkon práce ve veřejné správě, znalost práce s PC (Word, Excel, Internet), vlastnit řidičský průkaz skupiny B, aktivní řidič je podmínkou.

Termín pro podání přihlášky je do 5.4.2022, předpokládaný nástup ihned, příp. dle dohody.

Bližší informace o pracovním místě podá Jan Košťál, vedoucí odboru Stavební úřad, tel. č. 582 329 153 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář