Kniha Markéty Skládalové, lektorky Cipísku, je věnována rodině

Kniha Markéty Skládalové, lektorky Cipísku, je věnována rodině
foto MC Cipísek

Markéta Skládalová, lektorka Mateřského centra Cipísek Prostějov, napsala knihu "Jak na to? O rodičovství, dětech a výchově", v níž využila svoje dlouholeté zkušenosti z práce z MC i životní role maminky dvou dětí.

Víte, proč ve výchově nefungují tresty, kam může vést vyčerpání z mateřské dovolené nebo jak nakládat s emocemi? Jak na sourozeneckou rivalitu, dětský strach či agresivitu? Mají pravdu rodiče nebo babičky? Jak zvládnout období vzdoru či nástup do školky? Znáte recept, jak vychovat samostatné dítě? Jaké věty dětem říkat, aby z nich vyrostli úspěšní lidé, a naopak jaká slova vymazat z rodičovského slovníku?

To se dozvíte v knize Markéty Skládalové, která je  určena především rodičům malých dětí do 4 let, ale principy a příběhy v ní popsané jsou platné pro každý věk. Kniha je inspirací pro rodiče i všechny ostatní, kteří přemýšlejí o tom, co a jak dělat či změnit, aby prožívali výchovu i život s dětmi ve větší pohodě.

Publikaci můžete zakoupit v Mateřském centru Cipísek na Sídlišti svobody 6. Cena v MC 135 Kč. Kniha bude prodávána i knihkupectvích. (red)

Poslat nový komentář