Zážitkový seminář pro rodiče malých dětí pořádá MC Cipísek

Zážitkový seminář pro rodiče malých dětí pořádá MC Cipísek
ilustrační foto plakát

Jak lépe porozumět dětem i sobě, to je hlavním tématem sobotního semináře pro rodiče, který pořádá MC Cipísek 18. února dopoledne.

Zážitkový seminář je určen především rodičům malých dětí, ale zúčastnit se ho mohou samozřejmě i rodiče starších dětí. Základními tématy budou hlavní důvody, proč  děti "zlobí" a co s tím, výchovné styly našich původních rodin, úloha emocí, trestů či pochval ve výchově a další témata týkající se výchovy a komunikace s dětmi.

Lektorkou semináře je Markéta Skládalová, lektorka MC a autorka knih o výchově dětí Jak na to? O rodičovtsví, dětech a výchově a Mámo, už to zvládnu samo, kde shrnula svoje praktické zkušenosti z dlouholeté práce s dětmi. Zájemci se mohou přihlásit přímo v MC nebo e-mailem: mcprostejov@centrum.cz nebo prostřednictvím FB www.facebook.com/cipisekprostejov.

Další akcí pro rodiče, kterou MC v únoru připravuje bude beseda Jak zvládat období dětského vzdoru, která se uskuteční 28.2. v podvečer anebo pravidelné rodičovské setkání, které probíhá vždy jednou měsíčně dle aktuálního rozpisu. Kromě besed a seminářů nabízí MC Cipísek rodičům také pravidelně individuální psychologické a právní poradenství. Bližší informace najdou zájemci na kontaktních adresách MC Cipísek www.mcprostejov.cz

(red)

Poslat nový komentář