Plníme přání dětem a seniorům. Přidejte se!

Plníme přání dětem a seniorům. Přidejte se!
ilustrační foto
Další fotky: 
Plníme přání dětem a seniorům. Přidejte se!

Desátý ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost můžete opět udělat dětem i seniorům z naší oblasti. Řada přání je už zarezervována, spousta jich ale ještě chybí.  Čas máte do 10. prosince.

"Oslovila jsem Domov pro seniory Jesenec, Charitu Daliborka, Domov pro seniory Prostějov na Nerudově ulici, Centrum sociální pomoci na Lidické, ADP – SANCO – Dům domácí péče, prostějovskou Léčebnu dlouhodobě nemocných, Azylový dům pro rodiče s dětmi, SOS Kompas Prostějov a Dětský domov Plumlov a Konice," vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Tamější sociální pracovníci vytipovali potřebné.

"Letos je jich téměř 330. V pondělí ráno zbývalo sedm desítek přání seniorů a stovka dětských. 

 

Dárky pro seniory najdete na https://www.dobremistoprozivot.cz/…020, pro děti pak na https://www.dobremistoprozivot.cz/…020.

Zabalený dárek označený číslem můžete předat po předchozí domluvě pí Sokolové (tel. 603 218 887, email: miladasokolova@seznam.cz), nebo poslat poštou na adresu: Okrašlovací spolek města Prostějova, Vrlova 7, 796 01 Prostějov.  (ber)

Poslat nový komentář