Pod stromem splněných přání přibyla i seniorská

Pod stromem splněných přání přibyla i seniorská
Foto archiv PVNovinek

Jak PvNovinky informovaly, jedenáctý ročník akce Strom splněných přání už zná přání dětí. A teď k nim přibyla seniorská.

„Oslovila jsem opět Domov Daliborka Prostějov, Domov pro seniory Jesenec, ADP – SANCO – Dům domácí péče, Domov seniorů Prostějov, Centrum sociálních služeb Prostějov i Léčebnu dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov, aby nám v případě zájmu zaslali jméno, věk, název přání a fotografii či malůvku dárku, který si jejich svěřenec přeje,“ vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku a první náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Dárky, které může veřejnost věnovat, jsou vystaveny na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život  https://www.dobremistoprozivot.cz/…022. Tam je možné je   zarezervovat a následně zakoupit. (ber)

Komentáře

Zajímavé, naši babičku už si někdo rezervoval. Je však divné, že chápe, co jsou dárky pod stromeček. Už totiž nekomunikuje. Nevím o tom, že by něco potřebovala. Její dcery se o ni starají velmi dobře a vše, co údajně potřebuje, domovu hojně dodávají. A proč je uvedeno celé její jméno a na internetu ve spojení s konkrétním domovem? Ve škole děcka nemohou podepsat obrázek a tady problém není?

Poslat nový komentář