Vánoční jarmark 2023 se blíží. A nabízí stánky trhovcům

Vánoční jarmark 2023 se blíží. A nabízí stánky trhovcům
ilustrační foto ber

Vánoční jarmark otevře své stánky návštěvníkům v pondělí 20. listopadu 2023. Zájemci o prodej se mohou hlásit do 3. listopadu 2023. Návštěvníci se letos mohou těšit na řadu novinek. Jednou z nich je obrovská světelná koule, která bude umístěna nedaleko vánočního stromu. Další novinkou budou vratné plastové kelímky.

„Podmínkou pro letošní rok bude povinnost prodeje nápojů z vratných kelímků zakoupených od Statutárního města Prostějova a uzavření smlouvy s firmou zabývající se jejich mytím a následným sušením," upozorňuje stánkaře prodávající teplé nápoje 1. náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Přihláška k prodeji je ke stažení na Vánoční jarmark 2023 - Kulturní Dům Duha (klubduha.cz), případně je možno ji vyzvednout na Odboru školství, kultury a sportu, oddělení DUHA kulturní klub u hradeb, v budově Školní 4. Výběrová komise bude z došlých přihlášek vybírat prodejce pro účast na vánočních trzích.

Kritéria výběru budou následující:

1. dodání kompletně vyplněné přihlášky ve stanoveném termínu;

2. prodej vánočního sortimentu, ručně vyrobeného zboží;

3. kvalita sortimentu a jeho originalita;

4. celková pestrost sortimentu na nám. T. G. Masaryka;

5. realizovatelnost požadavků prodejce na vlastníka pozemku.

Prodejci, vybraní výběrovou komisí, budou následně kontaktováni s organizačními pokyny k prodeji. Přihlášku je třeba vyplnit čitelně a zaslat na adresu: Statutární město Prostějov, OŠKS, oddělení DUHA Kulturní klub u hradeb, nám T. G. Masaryka 130/14, 796 01 Prostějov nebo poslat v elektronické podobě na e-mail: posta@prostejov.eu, případně doručit osobně na podatelnu Magistrátu města Prostějova.

Termín uzávěrky přihlášek je 3. listopadu 2023. (red)

Poslat nový komentář