Mubea slaví 25 let působení v Prostějově a hledá nové kolegy

Mubea slaví 25 let působení v Prostějově a hledá nové kolegy
Foto mubea.cz
Další fotky: 
Mubea slaví 25 let působení v Prostějově a hledá nové kolegy
Mubea slaví 25 let působení v Prostějově a hledá nové kolegy

Letos je to čtvrt století, co působí společnost Mubea v Prostějově. Lídr technologických inovací v automobilovém světě a přední zaměstnavatel v Olomouckém kraji oslavil svých 25 let působení v Prostějově velkou slavností. Německá rodinná firma s více než stoletou tradicí přivítala na svých oslavách v areálu v Prostějově v sobotu 23. září 2023 přes 3000 návštěvníků.

Oslavy se zúčastnili hosté z Olomouckého kraje a města Prostějova, významní regionální partneři a taky zástupci spolupracujících škol. Sobotní odpoledne plné zábavy a občerstvení a k tomu večerní koncert si užili dospělí i děti. Skvělou hudební atmosféru tu vytvořili Elán revival, Kabát revival, JAMR’s, cimbálovka a DJ Radia Haná.

Spolu s bohatým kulturním programem se návštěvníci také mohli inspirovat k budoucímu zaměstnání, protože pro ně firma připravila prohlídky výroby. Práce ve firmě Mubea dokáže být životní jistotou – během oslav byl oceněn i pracovník Martin Dvořák, který je ve firmě od jejího vzniku, tedy 25 let.

Mubea je úspěšná firma, která nadále hledá úspěšné lidi. Firma v Prostějově vyrábí aktuálně v šesti halách a pracuje v ní 1700 zaměstnanců. Prostějovská pobočka se stále rozvíjí, a proto hledá další pracovníky. “V tomto čtvrtstoletí se z prostějovského závodu stala celosvětově největší dceřiná společnost ve skupině Mubea a je i největším zaměstnavatelem v regionu. Firma připravuje další investice do rozšíření výroby,” ujasňuje jednatel společnosti Mubea Prostějov Miroslav Mikula.

Mubea vyvíjí a vyrábí komponenty pro všechny významné světové výrobce automobilů. Vyniká jedinečným know-how, které je zaměřené na snižování hmotnosti automobilů a dokáže vyrábět high-tech produkty s vysokou přidanou hodnotou. (red)

Poslat nový komentář