Policisté hledají svědky nehody ve Vrahovicích

Policisté hledají svědky nehody ve Vrahovicích
foto Policie ČR

V úterý 8. září 2020 v 16:30 hodin došlo u kostela svatého Bartoloměje v Majakovského ulici v Prostějově-Vrahovicích k dopravní nehodě dvou osobních automobilů. Protijedoucí vozidla značek Škoda a Peugeot se střetla při míjení a došlo tak k poškození jejich levých předních částí. Ke zranění osob nedošlo a výše škody byla vyčíslena na 25 tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami.

Řidič Škody s přívěsným vozíkem se s řidičkou Peugeotu na zavinění dopravní nehody neshodli a policisté by tak přivítali pomoc případných svědků. Zejména řidiče tmavého automobilu ve věku asi 35 až 40 let, který v místě nehody zastavil a s řidičkou Peugeotu chvíli komunikoval.

„O spolupráci při objasnění okolností dopravní nehody žádáme nejenom uvedeného muže, ale také jakéhokoli jiného svědka, který průběh nehody viděl a mohl by tak přispět k jejímu objasnění. Se svými poznatky se svědci mohou obrátit na policisty dopravního inspektorátu osobně, na adrese Havlíčkova 16 b, Prostějov, nebo telefonicky na čísla 974 781 251, 974 781 580 či na bezplatnou telefonní linku 158,“ dodal policejní mluvčí František Kořínek. (red)

Poslat nový komentář