OP vyletí do povětří

OP vyletí do povětří
ilustrační foto arachiv PvNovinky.cz

 

Osud objektů bývalého Oděvního podniku je, jak se zdá, definitivně zpečetěn. Ostravská společnost Arcelor Mittal si minulý týden podala žádost o povolení k trhacím pracem u celkem šesti staveb v areálu. O konci bývalého gigantu informoval jako první Prostějovský večerník.

V pondělí 26. května se v Prostějově rozhodne o dalším osudu OP. Rozhodnou o něm zástupci Českého báňského úřadu, kteří se přímo na místě sejdou s odpovědnými osobami. Situaci budeme dále sledovat. (red)

Komentáře

Proč by nešlo z těchto skeletů vybudovat něco na způsob malometrážních bytů a rozprodat zájemcům?Pracovala jsem tam hned,jak se OP postavilo,nedovedu si představit,že tato dominanta se zboří!!V republice se buď vše rozprodá/a také,aby bylo do vlastní kapsy/nebo se hodnoty zbourají a vystaví se drahé,skleněné paláce firem,které nám pak účtují vysoké poplatky,aby se jim investice vrátila od lidí!Už je mi delší dobu zle,když vše sleduji,kam nás vlády vedou a tlačí nás k věcem,které odporují zdravému,selskému rozumu!!U nich je BŮH BRUSEL!!!!

a co takhle opětovně na pozemku pěstovat žrádlo? to město nenapadlo že by tam mohly být krásné zahrádky, místo zabetonovaných firem?

 

Budou se taky bourat sídla bývalého vedení OP?

 

Tak to je mi opravdu hodně líto. Spousta lidí zde našla dobrou práci a výdělek a tak OP skončilo. Chce se mi fakt brečet. Taky jsem tam pracovala.

A co tam udělat v tu dobu zasedání městského zatupitelstva a rady města?Došlo by ke genetickému ozdravení populace od dědičné debility.A došlo by i k odstranění zlodějských genů z populace.

Poslat nový komentář