Malý Venoušek je opět k mání

Malý Venoušek je opět k mání
Foto FB
Další fotky: 
Malý Venoušek je opět k mání

Venouška nalezli v únoru 2017 v Prostějově sraženého autem. Lidé, kterým jeho osud nebyl lhostejný, pejska vzali k sobě a následně ho předali olomouckému útulku. Ten zraněného pejska nechal operovat a posléze mu našel nový domov. Jenže tam už Venu nechtějí. 

"Véna  přišel do olomouckého útulku v půlce února, s tím, že byl sražený autem. Udělal se rtg snímek a bylo rozhodnuto, že Véna musí podstoupit operaci. Dokonce do útulku volal pán, co tvrdil, že Véna byl jeho, ale že jej zrovna v den jeho úrazu někomu daroval, komu, však nebyl schopen říct. Jediné, co jsme se tedy dozvěděli, že se jmenoval u něj Bono, že jsou mu dva roky a že je to kříženeček stafbulíka s čivavou," uvedla tehdy vedoucí útulku Hana Dědochová. Operace se zdařila a Venoušek znovu začal používat všechny čtyři nožky. 

Lidé, kteří si Vendu vzali, se ho vzdávají. Údajně kvůli tomu, že líná. LOZ Olomouc ale zprávu nedali, jak nám dnes potvrdila Hana Dědochová. 

Malý pejsek tedy opět hledá domov, kde bude mít své místečko v kruhu rodiny, v teplém pelíšku, s tím, že nový páneček musí počítat s tím, že z psíka nebude mít žádného velkého sporťáka. 

Tak co, dáte malému nešťastníkovi opět šanci? Ozvat se můžete na FB Elišce Veselé - https://www.facebook.com/profile.php?id=100014259761594. (ber)

 

 

Poslat nový komentář