speciál

S MAXXIMEM 14 % bude váš Advent silný a dokonale vyladěný

Foto Pivovary CZ Group

Zpestřete si čekání na Vánoce silným čtrnáctistupňovým speciálem s jantarovou barvou a hustou, jemnou, smetanovou pěnou z rukou Nataši Rouskové, sládkové pivovaru ZUBR. Charakteristická, jemně doznívající hořkost tohoto speciálu je ušlechtilá, střední až vyšší intenzity a příjemně se snoubí s vyšší zaokrouhlenou plností a dobrým řízem.

Klasický způsob přípravy mladiny a použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic spolu s kvašením v otevřených kádích a až 90denním dozráváním v ležáckých tancích při nízkých teplotách jsou příčinami zrodu piva s nezaměnitelným aroma. Když jej ochutnáte, bude se chtít napít znova, a tak se pozná dobré pivo!

K dostání je od 27. listopadu na čepu ve vybraných pivnicích a restauracích především na střední Moravě. Ručně stáčené soudky i multipacky (8 x 0,5 l) budou v prodeji regionálně v maloobchodních a velkoobchodních sítích či v některých hospodách.

Pivovary nabízí Svatomartinský speciál 13 %

Foto pivovary.cz

Svatomartinské hody bývají již tradičně spojené s pečenou husou, knedlíkem a zelím.

A nejen pro tuto příležitost pro vás Pivovary CZ Group a.s uvařily polotmavý třináctistupňový Svatomartinský speciál, který zraje v ležáckých sklepích přes 60 dní. Vyznačuje se jantarovou barvou, harmonickou plnou chutí, příjemnou intenzitou hořkosti a typickou vůní, což mu dodává jedinečnou výjimečnost originálu. Vychutnat si ho můžete ve vybraných pivnicích a restauracích zejména na střední Moravě.

Podzimní Sládkův Tip bude ve znamení nefiltrovaného ležáku Václav 12

Foto litovel.cz

S přicházejícím podzimem vystřídá na čepu letní limitovanou edici oblíbeného Višňového ležáku další ze speciálních piv zařazených do programu Sládkův Tip. Jedná se o světlý nefiltrovaný ležák Václav 12, uvařený litovelským sládkem Petrem Kosteleckým podle tradiční receptury na počest patrona všech pivovarníků, svatého Václava.

Tento jedinečný, natřikrát chmelený ležák, vás nadchne svou harmonickou chutí s lahodnou hořkostí, plností a charakteristickými rysy jednotlivých druhů sladů – českého, bavorského a karamelového. K dostání bude od začátku září na čepu ve vybraných pivnicích a restauracích především na střední Moravě. 

Otevření restaurací slaví Zubr speciálem Maxxim

ilustrační foto

Se znovuotevřením restaurací se na čepy dostává sváteční čtrnáctistupňový speciál Zubr Maxxim, který se již tradičně v pivovaru Zubr vaří u příležitosti adventu a vánočních svátků. Polovina z uvařených 1400 hektolitrů míří do sudů a restaurací, druhá polovina byla stočena do lahví, aby si ho mohli všichni milovníci pivního moku vychutnat i doma u sváteční tabule.

„Zubr Maxxim je náš poslední letošní speciál. Jsme rádi, že si ho lidé budou moct vychutnat i ve své oblíbené restauraci a pivnici s přáteli a připít si tak společně na zdraví, které je v současné době to nejdůležitější,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Zubr Maxxim, čtrnáctistupňové pivo, se vyrábí dle tradiční receptury za použití kvalitních regionálních surovin a vlastních pivovarských kvasnic, doba zrání v ležáckých tancích je až 90 dnů. Díky těmto atributům má speciál své typické aroma, zlatavě jantarovou barvu a vyšší jemnou hořkost.