Vánoční trhy jsou v režii Duhy

Vánoční trhy jsou v režii Duhy
ilustrační foto prostejov.eu

 

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i tradiční vánoční trhy na prostějovském hlavním náměstí. Těšit se můžeme na dvě desítky stánků se stylovým zbožím.

„Snahou je, aby se nabízelo pouze stylové, nejlépe vánoční zboží,“ sdělila PvNovinkám mluvčí magistrátu Jana Gáborová. S prodejci podle ní komunikuje určený pracovník DUHY. „Koho na trzích uvidíme, zatím nevím. Seznam dodá DUHA v příštím týdnu oddělení majetku města, které připravuje nájemní smlouvy,“ dodala Gáborová.

Město má k dispozici 20 stánků, 10 malých a 5 velkých je v majetku města, dalších 5 má Prostějov ve výpůjčce od organizací, které je pořídily. Denní nájemné včetně DPH a elektřiny je u standardního stánku 250 korun, u gastro stánku 500 korun.

Vánoční trhy v Prostějově začnou 9. prosince a potrvají do 23.prosince. (ber)

Komentáře

chtelo by to vic akci a predstaveni ktere privabi na namesti vic lidi......ja miluju vanočni trhy v olomouci tak by to chtelo neco podobneho i u nas

Tak já bych dal více akcí na město (stačí když bude zpívat nějaký školní sbor a to i bez podia) a  určitě více keramiky, lepčí punč a více stánku (dřevěných) 

dosavadní vánoční trhy v Prostějově?? Nuda, slabota, tím pádem nezájem tam vůbec jít - ostuda magistrátu

a chtělo by to konečně něco "extra", opravdu vánočního, kvalitnější punč, lepší kulturní program, apod. - viz nabídka Olomouce

 

Poslat nový komentář