Prostějovský vánoční jarmark 2018 bude mít vyšší nájem!

Prostějovský vánoční jarmark 2018 bude mít vyšší nájem!
ilustrační foto MMP

Radní schválili výši financí, které budou trhovci platit za užívání dřevěných prodejních stánků a za službu, a to právo přenechání prostoru pro umístění mobilního stánku umístěného v rámci letošního vánočního jarmarku.

Program Prostějovské zimy 2018 bude zahajovat v prostoru před muzeem slavnostním otevřením kluziště dne 9. 11. 2018 (ukončení dne 6. 1. 2019). Jeho součástí bude, kromě různých kulturních akcí a ohňostroje (dne 31. 12. 2018), tradičně také vánoční jarmark, a to v čase od 30. 11. 2018 do 23. 12. 2018.

Trhovci zde budou své zboží prodávat ve stylových dřevěných prodejních stáncích a bylo třeba rozhodnou o výši nájemného.

„Stejně tak jako v loňském roce je třeba, zejména s ohledem na různorodý sortiment nabízeného vánočního zboží či služeb, stanovit výši nájemného za užívání dřevěných prodejních stánků. Součástí nájemného a poplatku je i dodávka elektrické energie,“ uvedla náměstkyně Ivana Hemerková.

Nájemné za užívání dřevěného prodejního stánku a poplatek za službu, a to právo přenechání prostoru pro umístění mobilního stánku na prostějovském vánočním jarmarku 2018 je stanovena následovně:

* prodej občerstvení – punč, svařené víno, medovina a jiné alkoholické nápoje

(i v případě kombinace s jiným sortimentem) …………… 1 250 Kč včetně DPH/den

* prodej jiného občerstvení ………………………………….... 500 Kč včetně DPH/den

* prodej ostatního sortimentu ………………………………… 250 Kč včetně DPH/den

* prostor pro grilování (mimo stánek)…..……………………… 100 Kč včetně DPH/den

* odkládací prostor pro zboží ………………………………. 10 Kč/m²/den včetně DPH

* prostor pro umístění stolů pro občerstvení ………………… ZDARMA (red)

Poslat nový komentář