Říjnové kolo akce 10 000 kroků je ukončeno. Účastníky ocenil primátor

Říjnové kolo akce 10 000 kroků je ukončeno. Účastníky ocenil primátor
Foto MPP

V měsíci říjnu proběhl již 4. ročník akce 10 000 kroků. Prostějov měl nejvíc zapojených lidí a skončil na skvělém 2. místě z celé České republiky. Cílem je motivovat lidi k pravidelné aktivitě, aby zařadili chůzi nebo běh mezi své každodenní činnosti a udělali tak něco pro své zdraví.

V úterý (6. 12. 2022) přivítal primátor města František Jura na radnici nejlepší prostějovské účastníky tohoto počinu. Mezi oceněnými nechyběli ani stálice akce.

V kategorii ženy vyhrála paní Věra Hájková, která se vyhlášení nemohla bohužel z pracovních důvodů zúčastnit. Cenu za 2. a 3. místo si přišly převzít Helena Buriánová a Michaela Škobrtalová.

Nejlepším prostějovským mužem byl Ivo Chudoba, který se také nemohl osobního převzetí účastnit. Dalšími oceněnými byli Pavel Burián za 2. místo a Pavel Krňa za 3. místo.

Vítězný Baby team společně nachodil více než 4 320 kilometrů. Členkami byly paní Věra Hájková, Michaela Škobrtalová, Jana Výstupová, Blanka Círková s dětmi Barborou Hájkovou, Nikol Církovou, Zdeňkem a Martinem Škobrtalem. Všichni společně pak od primátora Františka Jury převzali cenu za svůj úžasný výsledek.

Není překvapením, že nejlepší v kategorii děti byla právě Barbora Hájková.

Nejstarší prostějovská účastnice Marta Bučková se do akce zapojila již počtvrté a denně poctivě chodila přes 10 000 kroků.

Díky a gratulace patří všem, kteří přispěli k tomuto skvělému výsledku. (Zdroj DDM Pv)

Poslat nový komentář