Pochlubte se svým bramborovým salátem a vyhrajte hodnotné ceny!

Pochlubte se svým bramborovým salátem a vyhrajte hodnotné ceny!
ilustrační foto FB Adrenalinsport klub

Myslíte si, že umíte připravit ten nejlepší vánoční salát? Můžete zjistit, jak na tom jste! Soutěž, v níž hlavní roli hraje právě tato tradiční pochoutka, pořádá opět občanské sdružení Adrenalinsport klub Prostějov.

„Klání, které se odehraje v pátek 25. prosince od šesti hodin odpoledne v restauraci Záhoří, je otevřené všem amatérským i profesionálním kuchařům. Ti, kdo přijdou, se určitě pobaví", zve pořadatel Jaroslav Koribský.
"Na počátku to vypadalo jako pošetilost členů Adrenalinsport klubu. Mysleli jsme si, že v přípravě vánočních salátů budeme soupeřit pouze se svými přáteli a kolegy. Znáte to, když o svátcích okusíte salát u svých známých, nestačíte se často divit, co všechno do něj lidé dokážou dát", popsal Koribský počátek této aktivity.
Přihlásit do soutěže o nejlepší vánoční salát může kdokoliv. Do poroty pravidelně usedají kuchařští odborníci i profesionálové. Porota u vánočního salátu hodnotí chuť, vzhled, vůni, originalitu a celkový dojem.
Zájemci se mohou do soutěže zapsat na e-mailové adrese falconair@seznam.cz nebo se přihlásit telefonicky na čísle 776892962.

Jaroslav Koribský

Poslat nový komentář